Tosi Trans

Tosi Trans a keleti végek reptéri transzferszolgáltatója

A TOSI TRANS 2009 tavaszán alakult nyíregyházi székhellyel.

Reptéri transzfer szolgáltatásunk Nyíregyházára és onnan kiindulva a legerősebb, de  felöleljük az egész környező régiót Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéket. Nyíregyházán kívűl az alábbi telepűléskre szállítunk utasokat: Debrecen, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan.

Célkitűzésünk egy olyan reptéri transzfer szolgáltatás felépítése volt, mely árban és minőségben találkozik régi és leendő ügyfeleink elvárásaival.

Úgy érezzük sikerül a magunk elé kitűzött célok elérése és egyre többen választják shuttle szolgáltatójuknak a Tosi Transt.

Magán és céges megrendeléseink növekvő volumene jelzi számunkra, hogy napjainkra a keletmagyarországi régió meghatátozó transzfer szolgáltatójává váltunk.

A folyamatos fejlődés és fejlesztés során elsősorban megrendelőink elvárásait, növekvő igényeit tartjuk szem előtt. Ennek köszönhető, hogy visszatérő törzsutasaink száma is egyre gyarapodik.

Hűséges utasink különböző kedvezményekben részesülnek.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk az alábbiakra:

1, Gépkocsijaink folyamatos műszaki ellenőrzés alatt tevékenykednek, biztosítva ezzel a magasfokú biztonságot

2, Gépkocsivezetőink beszélnek idegennyelveket, hogy külföldi utasaink is „otthon érezhessék” magukat!

3, Árpolitikánk kialakításában fontos szerepet kapott az „Így mindenkinek megéri!” érzés elérése!

4, Heti 5 napon át nyíregyházi ügyfélszolgálati irodánk várja mindazokat akik megrendeléseikhez szívesebben választják a személyes ügyintézést.

5, Napi 24 órában elérhető ügyeleti telefonszámunk lehetőséget biztosít megrendelőinknek, hogy azonnal reagálni tudjunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre, problémákra!

 

A Budapest Liszt Ferenc Airport elérhetőségén kívül rendelkezésre tudunk állni a Bécs schwechati (Vienna Airport), és a Poszonyi reptérre (Bratislava Airport) történő transzferrel is privat transfer keretein belül.

 

Nézze meg ajánlatunkat néhány adat kitöltésével és foglaljon most egyszerűen, gyorsan ide kattintva.