Mistral

A Mistral az eredeti és utánozhatatlan shuttle transfer, Pécs és a dél-Dunántúl első számú transzferszolgáltatója

A Mistral az első, 1999-ben alakult vidéki reptéri transzferszolgáltató.

Kezdetektől vezető shuttle transzferként köti össze a Budapest Liszt Ferenc Airport termináljait a dél Dunántúl városaival, településeivel. (Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Mohács, Szigetvár, Barcs stb).

A "háztól-házig" airport transfer szolgáltatás leveszi utasaink válláról a repülőtérre való kijutásminden terhét. A lehető legrövidebb idő alatt, átszállásoktól mentesen kényelmesen, biztonságosan, megbízhatóan juttatjuk megrendelőinket a reptérről a megjelölt célig vagy otthonától, hotelból a reptérig.

Gépkocsijaink egyedi megrendelésre egész évben, a nap 24 órájában kiszolgálják utasaink igényeit.

A legkedveltebb Pécs Budapest transzfer mellett privát transzfer szolgáltatást biztosítunk továbbá Bécs Schwechat reptér (Vienna Airport), Pozsony reptér (Bratislava Airport), Graz reptér (Graz Airport), Zágráb reptér (Zagreb Airport), Eszék reptér (Osijek Airport) és Belgrád reptér (Belgrád Airpport) viszonylatában is.

Mindezen airport transfer szolgáltatásainkat akár shuttle transfer vagy privat transfer vonatkozásban igénybe vehetik megrendelőink.

 Transzfer áraink, transzfer viteldíjaink garantáltan a legkedvezőbb ár-érték aránnyal bírnak.

Lehetőség van más, egyedi uticél megadására is, kérjen személyre szabott ajánlatot e-mailen.

Ha még nem utazott velünk, próbálja ki szolgáltatásunkat, legyen Ön is törzsutasunk és használja ki az ezzel járó kedvezményeket is. 

Foglaljon helyet a Mistral valamelyik járatán és élvezze a gondtalan utazást.

 

Nézze meg ajánlatunkat néhány adat kitöltésével és foglaljon most egyszerűen, gyorsan ide kattintva.