Busexpress

BusExpress Hévíz, Keszthely és a Balatonkörnyék első számú transzferszolgáltatója

 

Szeretnénk bemutatni cégünket, mely évek óta foglalkozik személyszállítással, s mára a térség egyik legnagyobb transzfer vállalatává nőtte ki magát. Célunk az utasok igényeinek minél magasabb szintű kielégítése, zökkenőmentes transzfer szolgáltatás nyújtása, kiváló minőségű és tisztaságú személyautók és buszok segítségével.

Több nagyobb utazási iroda és szálloda is partnerünk, akik referenciát nyújtatnak arról, hogy ár-érték arányban és szolgáltatásban megfelelünk a nemzetközi és hazai elvárásnak egyaránt.

Járműveinket folyamatosan karbantartjuk és cseréljük, hogy minél jobban ki tudjuk elégíteni az utasaink elvárásait. Sofőrjeink tapasztalt, nyelveket beszélő szakemberek, akik magas vezetési rutinnal is rendelkeznek.

A cégünk főként Budapesten, Nyugat-Magyarországon és a környező országokban végez személyszállítást, de partnereinken keresztül az ország egész területén vagy távolabbi, nem szomszédos országokba is kínál transzferszolgáltatást.

Budapesten és Bécsen kívül kiemelt úticél a Balaton (Keszthely, Siófok, Balatonfüred, Balatonlelle, Tihany, Badacsony stb.) és környéke (Hévíz, Tapolca, Alsópáhok, Zalakaros, Sümeg stb). A főbb úticélok mellett igény szerint más megrendeléseket is teljesítünk (Sármellék repülőtér, Graz, Pozsony, Zágráb) és egyéb Nyugat-Dunántúli településekre is biztosítunk transzferszolgáltatást (pl. Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Győr).

Mivel a flottánkban megtalálhatóak a személyautók, mikrobuszok és a nagybuszok is, ezért cégünk komplett szolgáltatást nyújt 1-50 főig, így a transzferszolgáltatáson kívül nagy létszámú kirándulásokhoz is tudunk járművet biztosítani.

A BusExpress speciális szolgáltatása az online foglalási rendszer, melyen keresztül  könnyen és gyorsan lehetséges várakozási idő nélkül foglalni.

Gépjármű parkunkban megtalálhatóak luxus kategóriájú autók is, mellyel az általunk nyújtott szolgáltatás ebben a régióban egyedülálló.

Cégünk évről évre dinamikusan fejlődik, melyet évről évre emelkedő utaslétszámunk is bizonyítja.

 

…jó úton járunk… a BusExpress-szel Ön is jó úton jár!

 

Nézze meg ajánlatunkat néhány adat kitöltésével és foglaljon most egyszerűen, gyorsan ide kattintva.